Samen met onze  zorgvuldig geselecteerde partners

ABN AMRO Bank

ABN AMRO is al meer dan 25 jaar de vertrouwde financiële partner voor expats, diplomaten, ambtenaren en internationale organisaties. Wij bieden producten en advies over betalen, sparen, verzekeren, creditcards, hypotheken, lenen en beleggen.

ahladvocaten

ahldvocaten is gespecialiseerd in aanvragen voor verblijfsvergunning en juridische vertegenwoordiging in geval van geschillen. Daarnaast adviseren zij over uiteenlopende juridische migratievraagstukken.

Aon

Verzekeraar Aon biedt complete verzekeringsoplossingen voor expats en hun werkgevers. Van de beste zorgverzekering tot een persoonlijk verzekeringspakket op maat voor elke situatie

Vakantiepark De Thijmse Berg

Tijdelijke huisvesting nodig voor een kennismigrant? Of even lekker ertussenuit? Bij vakantiepark De Thijmse Berg zijn diverse typen chalets beschikbaar voor korte of langere periodes. Zeer geschikt voor expats en hun gezin.

in’to Languages

Wageningen in’to Languages (in’to) is het expertisecentrum voor taal en communicatie van Wageningen University & Research

Ravecruitment

Jouw bedrijf uitbreiden met kennismigranten? Het succes van jouw bedrijf draait om zoveel meer dan alleen technologie. Je moet de juiste mensen in dienst kunnen nemen, ook als het om internationaal talent gaat.

Short Stay Wageningen

Voor iedereen die op zoek is naar tijdelijke woonruimte! De perfecte plek voor corporate expats, PHD, young professionals, stagiaires & trainees.

SNS Bank

Eerst de mens. Dan het geld.

Vind je het raar dat een bank niet geld op 1 heeft staan? Wij niet. Want wij vinden mensen belangrijker. Wie ben je en wat wil je uit je leven halen? We willen de mens achter de cijfers leren kennen. Daarom kijken we niet eerst naar je salaris of je saldo. Maar naar jou, je plannen en de uitdagingen die daarbij horen. Zodat we je echt vooruit kunnen helpen.

The TaxSavers

The TaxSavers is een belastingadvieskantoor gespecialiseerd in het M-formulier, de aangifte inkomstenbelasting, aandelen(opties) en andere complexe belastingvraagstukken.

Wageningen University & Research (WUR)

Wageningen University & Research (WUR) bestaat uit Wageningen University en zo’n 10 onderzoeksinstituten. De WUR voert wereldwijd onderzoeken uit in opdracht van overheden en bedrijven. Daarnaast bieden ze professionele training en onderzoeksfaciliteiten aan.

Hittjo van Yili over diensten van WCFV

”WCFV helpt ons in alle stappen die we moeten zetten. Ook de trainee die hierheen gaat komen wordt stap voor stap begeleid, dat werkt prima.”

Hittjo R. Homan, Manager Dairy Technology
Yili Innovation Center Europe

Over

Algemeen