Waarom we doen wat we doen

Deel

Missie & visie

Voor kennismigranten is het een hele onderneming om in een nieuw land aan het werk te gaan. Een nieuwe baan, een nieuwe woonsituatie, nieuwe mensen, en meestal alles in een andere taal. Er komt dus veel meer bij kijken dan alleen de immigratie procedure. Die alleen al is ingewikkeld genoeg en voor elk individueel geval weer verschillend.

Ook voor werkgevers is het altijd weer spannend om een kandidaat uit een ander land aan te nemen. Je wil graag dat iemand vlot zijn draai vindt en snel aan de slag kan gaan met zijn functie. 

Welcome Center Food Valley ziet telkens de individuele verhalen hierin en zet de mens daarmee centraal. We willen er graag in faciliteren om het hele proces soepel te laten verlopen voor zowel werkgevers als werknemers. 

Happy landing & living in the Food Valley “

Dat is waar we voor willen zorgen! En dat doen we met onze uitgebreide ervaring en kennis van specifieke gevallen ook zeer kundig en goed. We werken nauw samen met de IND & gemeente. Zo kunnen we er, samen met onze partners, over de hele breedte voor zorgen dat kennismigranten een zachte landing hebben en zich snel thuis voelen in de Food Valley.

De gastvrijheid en toegankelijkheid van de regio Food Valley voor expats te vergroten.”

545

arrivals from
EU countries
in 2023